perjantai 8. joulukuuta 2017

Kukkailottelua - Amaryllis, joulukukkien kuningatar?



Nyt on pakko tunnustaa, että olen mennyt sekaisin päivistä moneen otteeseen, ja viikonloppu tulikin heti sen jälkeen, mikä tuntui maanantailta...Kukkailottelulle en ollut ennättänyt suomaan ajatustakaan, vaan siinä se ajatus eilisen päivän aikana syntyi. Mietin, mitä kotoa löytyy, ja inspiksen kimppuun (jälleen kerran) sain Kukkalan Sannalta. Kiitos Sanna!<3 Omani on tietenkin kalpea aavistus ja niukka Sannan ammattitaidolla sidottuun kimppuun verrattuna, mutta ihan kiva tuli mielestäni tästäkin.







Kimppuun leikkasin Nelson Gardenilta saamani itsenäisyyspäivän amarylliksen, joka kukki juuri itsenäisyyspäivänä. Ajattelin, että josko toinenkin vana vielä jaksaisi kasvaa ja avata kukkansa. Miten mahtaa olla? Tunnen amaryllisten sielunelämää todella huonosti. Maljakosta nappasin kimppuun toisen amarylliksen, jonka ostin viime viikonloppuna Villiviinistä. Se on väriltään hennon vaaleanpunainen, ja kooltaa paljon kookkaampi kuin valkoinen amaryllikseni. Tämän amarylliksen seurana oli pari oksaa eukalyptusta, ne ja ulkoa tuomani pienet männynoksat päätyivät kaikki sulassa sovussa Urna-maljakkoon. Männyt ja muut havut sopivat mielestäni loistavasti siihen luonnonläheiseen joulukotiin, jollaisen toivon meidän kodin tänä jouluna olevan.








Joulukortit on toistaiseksi vasta ajatusasteella, ja ne pitäisi kai saada postiin ensi viikolla. Niiden tekeminen on kuitenkin sellaista, mistä tykkään ja jonkinasteinen rentoutumiskeino siinä, missä muukin näpertely. Joululaulut soimaan ja askartelemaan, siinä kai tulevan viikonlopun tärkeimmät.;) Viime vuonna huomasin, etteivät monetkaan enää lähetä joulukortteja. Minusta on ihana saada edes kerran vuodessa vanhanaikaista postia, kuten joulukortteja, joten jatkan tätä korttiperinnettä sinnikkäästi ja toivoisin toisten ilahtuvan joulukorteista samalla tavalla.

Esikoinen sai muuten eilen ajokortin, ja jos jotain toivoisin, niin ihan ensimmäiseksi jotain muuta kuin pääkallokelejä. Toki on hyvä oppia ajamaan liukkaalla, loskassa ja pimeässä! Sitähän nuo kelit on tähän vuodenaikaan. Yksi aikakausi on nyt joka tapauksessa taaksejäänyttä elämää, ja kuskailut ohi tämän lapsen kohdalla. 

 





Kiitos teille viime viikon Kukkailotteluun osallistuneille!<3 Tule sinäkin jakamaan iloa ja osallistu alla olevan linkin kautta! Linkki on auki sunnuntai-iltaan saakka. Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille. Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!<3

    
Leppoisaa viikonloppua! 
Taina


20 kommenttia:

  1. Kaunis ja maljakko täydentää vielä kasvien ihanuuden!
    Mukavaa perjantaita!
    Täälläkin joulukortit ovat vielä tekemättä / kirjoittamatta. Mutta minäkin haluan pitää tuosta perinteestä tiukasti kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina!<3 Joulukortit edelleen tekemättä, ja huomisiltana olen menossa kukkia asettelemaan.;D Saa nähdä, lähteekö tänä vuonna kaupan kortit..ei kai tuo nyt olisi niin vaarallista.:P

      Poista
  2. Tulipas kaunis. Onnea lapsellesi ajokortista ja turvallisia kilometrejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Ja kiitos toistamiseen!<3 Äidillä on tietenkin hieman sydän syrjällään aina.:)

      Poista
  3. Voi miten upealta näyttää amaryllis ja ihana on tuo maljakkokin.
    Mukavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle Taina ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi!<3 Oli ihana viikonloppu, ilmeisesti sullakin!<3

      Poista
  4. Kaunis asetelma upeassa maljakossa <3 Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina!<3 On ollut kyllä ihana viikonloppu, toivottavasti sullakin!<3

      Poista
  5. Komppaan edellisiä: ihana maljakko täydentää kauniin asetelman. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Varpuslintu, ja ihanaa, kun olet mukana Kukkailottelussa!<3

      Poista
  6. Very beautiful...
    Have a happy Advent!

    VastaaPoista
  7. Todella kaunis kimppu ja tuo maljakko on vaan niin ihana💗 Pitää ehkä vinkata joulupukille..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen!<3 Ihanaa, kun olet jälleen mukana ilottelemassa uskollisesti!<3 Mä pidän peukkuja, että joulupukki kuulisi toiveesi!

      Poista
  8. Kyllä se amaryllis taitaa kruunun viedä tuossa joulun kuningatarkisassa...
    Kerrassaan kaunotar!
    Ja oikeaoppisesti olet kuminauhankin laittanut varteen...hyvä! =)
    Suloista viikonvaihdetta ja kiitos taas ilottelusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mietin, että laitanko juttua tuosta kuminauhasta, kun muistin sen kerrankin!:)) Kiitos, kun huomasit!<3
      Kiitos Susanna, ihanainen, kun olet uskollisesti ilottelemassa!<3

      Poista
  9. Amaryllikset on upeita joulukukkia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin ovat! Sulla näyttää olevan jotain vielä upeampia!<3

      Poista