sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Kirjavinkki jouluihmisille // Arvontamuistutus







Tästä kirjasta, tai oikeastaan kirjoista, olisin halunnut vinkata jo aikaisemmin, mutta joskus tavaroiden toimitus vain kestää, eikä aina ole edes kyse Postin toimista...

Kyseessä on Bonnierin Suuri Joulukirja, kirja, joka ilmestyy joka vuosi, ja periaatteessa kerran kirjan Bonnierilta tilattuasi, pitäisi kirjan tulla automaattisesti myös seuraavina vuosina. Uusimman sain nyt perjantaina, ja mielestäni se on todella ollut odottamisen arvoinen opus. Tänään laskin, että mulla on jo 20 Suurta Joulukirjaa, ja kun jostain syystä olen tippunut pois postitettavien listalta, laitoin nyt tilaukseen vuosien 2014 ja 2015 kirjat, jotka lyötyivät ilokseni Prisman verkkokaupasta. 


Suuri Joulukirja 2017
Suuri Joulukirja 2016
Suuri Joulukirja 2016


Joka joulun alla otan esille myös ne vanhemmat kirjat, vaikka toki 20 vuoden takaiset kuvat alkavat olla aika retroa.;) Jokaisessa kirjassa on mm. erilaisia joulukalenteri, adventtikynttilä, joulukorttien askarteluideoita. Näistä kirjoista ammennan muutenkin sisustusvinkkejä syksyyn ja talveen, sillä useimmat kuvat eivät ole perinteisen jouluisia. Jos sellaisesta tykkää, voi olla, että Suuren Joulukirjan anti jää laihaksi.



Suuri Joulukirja 2017
Suuri Joulukirja 2016
Suuri Joulukirja 2016
Suuri Joulukirja 2017



Kirjojen tyyli on skandinaavisen selkeä. Kattaukset ja koristelut ovat mielestäni todella tyylikkäitä olematta kylmiä. Tämä risunainen tykkää erityisesti luonnonmateriaalien käyttöideoista niin jouluisen kodin koristeluissa kuin paketoinnissa. Luonnonmateriaaleja on käytetty läpi vuosien ilostuttavan paljon. Kirjoissa on myös aivan ihania ideoita jouluisiin kukka-kimppuihin ja asetelmiin. 



Suuri Joulukirja 2017
Suuri Joulukirja 2017
Suuri Joulukirja 2017

Onko Suuri Joulukirja sinulle tuttu ennestään? Minulla on sellainen mielikuva, että tätä ei juurikaan mainosteta Suomessa missään. Minusta se on sääli, siksi halusin tästä muillekin vinkata! Sen sijaan Tanskassa näin mainoksia tämän vuoden kirjasta, ja sieltä asti olen kirjaa malttamattomana odotellut.:)  

Jos haet jouluinspistä, sitä löytyy myös näistä postauksista klik, klik! Vielä muutama tunti aikaa osallistua adventtikynttilän ja suklaiden arvontaan täällä


Tänään saatiin vaihteeksi lunta ja ilmankos nyt jouluttaa.;) 

Taina

12 kommenttia:

  1. En tälläisestä tiennytkään, aivan ihania juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen käsitys mullakin on, että aika harva Suomessa tietää tällaista kirjasarjaa olevankaan. Täydellinen joulunodotukseen!<3

      Poista
  2. Enpä ole ennen kuullutkaan. Kaunis kirja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on harmi, että kirjaa ei mainosteta. Näistä saa ihania ideoita!:)

      Poista
  3. Mukana arvonnassa. Kirja on itselle uusi tuttavuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin varmaan useimmille. Laitan sut arvontaan, periaatteessa kommentti olisi hyvä jättää arvontapostaukseen.:)

      Poista
  4. Kisjaa selatessani jymähdin jotenkin juuri noihin kimppuihin ja niihin leivontaohjeisiin ;D Kirja on täynnä ihania kuvia <3...siis 20 joulukirjaa....minulla ei ole ainuttakaan ;)
    Mukavaa uutta viikkoa ystäväni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat lainaksi!<3 Ei ihan vielä, mutta vaikka ensi viikonloppuna, jos haluat!:) Hämmästyin itsekin kirjojen määrää.;D Luulin, että niitä olisi ehkä 12 tai jotain sinnepäin...
      Ihanaa viikkoa Satu!<3

      Poista
  5. Katselin tuota kirjaa viime perjantaina poiketessani Loft Espoossa. En malttanut ostaa, mutta taidan sen kohta tilata. Oli aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs paikka se on? Joku ihana sisustuskauppa?:) Nuo kirjat on mun mielestä kyllä monta joululehteä parempi ostos.<3

      Poista
  6. En ole aiemmin tästä kuullutkaan, harmi! Arvaa vaan, olisinko hankkinut :D
    Sinullahan on huima kokoelma noita kirjoja! Pitääkin miettiä, että laittaisko tilausta vetämään...
    Ihanaa viikkoa Taina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kerran tilasin useamman kirjan suoraan Bonnierilta (puhelimitse), luulisin, että niitä saa niin edelleen. Tuo viimevuotinen kirja on minusta ihan yhtä ihana kuin tämä uusin, ja olen melko luottavainen, että myös kaksi edellistä tulevat täyttämään jonkun kuvatyhjiön minussa.;))) Voisin katsella kauniita kuvia ihan loputtomasti!:)
      Iloista viikkoa Kainuuseen!<3

      Poista