torstai 17. marraskuuta 2016

Kylmästä lämpimään - Viime viikon Kukkailottelua



Näitä Kukkailottelukoosteita tehdessäni yritän löytää jonkun punaisen langan. Joskus se on helpompaa, joskus vaikeaa. Ei se mitään! Nautitaan erilaisuudesta, sillä elämä olisi todella tylsää, jos kaikkeen olisi aina valmis muotti ja kaava! Ei kaiken tarvitse olla harmonista. Vastakohdat ja säröt tekevät asioista mielenkiintoisempia. 

Täällä etelässä lumet sulavat nyt kovaa vauhtia. Lapset töissä kyselivät, että onko talvi nyt ohi... Näissä ensimmäisissä kuvissa ollaankin  ulkona. Lunta, jäätä ja kukkasia, ihana yhdistelmä!



Milli´s Little Home
Talossa No 23
Something Else / Mia
Viikarivartti
 
Enpä ollut viime viikolla ainoa, jonka joulumieli yllätti! Luminen maisema sen sai aikaan.  Eikä siihen jouluun oikeasti enää kauaa olekaan, joten minusta voimme ihan hyvillä mielin jo ottaa ilon irti joulukukkasista, suklaiden kanssa pidättelisin vielä!;D


Katson ikkunasta
Viikarivartti
Floral Passion
Lumikallio
Kotoisammista kukkasista siirrytään kohti lämpimien maiden eksoottisempia kaunottaria. Viimeisistä kuvista voi aistia, että jossain se aurinko jaksaa paistaa ja lämmittää tällaisena marraskuun päivänäkin.:)


Villa Kotiranta
Kiljusten blogi
A Whisper From the Almond Valley


Mitä ihanuuksia viikonlopun Kukkailottelu taas tuokaan tullessaan!
 Kivaa perjantainaattoa!

Taina

5 kommenttia:

  1. Kiva kooste, jännä miten erilaisia kuvia kaikilla on...mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia. Kyllä se lumi taitaa olla mennyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin!<3 Tänään oli suorastaan keväinen ilma! Poutapilviä ja päivänpaistetta ja väliin vesisadetta. Eikös kuulostakin maaliskuulta?:D

      Poista