torstai 21. heinäkuuta 2016

Kukkailottelua kotipihalla



Ainakin kerran kesässä täytyy tallentaa kesää omalla pihalla, sillä muutenhan ei välttämättä huomaa, mitä kaikkea pihassa onkaan tapahtunut. Tällä kertaa siis Kukkailottelua heinäkuun iltana meidän takapihalta. Mies on viime aikoina ahkeroinut ja osallistunut kiitettävästi keksimiini projekteihin.;) Viime viikolla hän mm. laittoi paikoilleen köynnöstuen Kesähuoneen polun varteen, sekä toisen pienemmän grillauspaikan vierustalle. 

Uusia kukkiakin olen istuttanut. Polun varteen, köynnösportin molemmin puolin istutin kahta eri kärhöä.  Grillauspaikkaa reunustamaan hommasin köynnösruusun nimeltään pohjantähti. Ylä- ja alapihan tulevien portaiden juureen istutin pikkujasmikkeen, joka on todellakin pikkuinen. Kesähuoneen penkkiin olen puolestaan istuttanut mm. keltaista sormustinkukkaa. Täältä Kukkailottelusta sekin ajatus lähti!;D Eivät kaikki tosin näy kuvissa, kun unohdin ottaa kuvata. Sen sijaan muutamat rikkaruohot näkyvät, mutta kaikkia ei millään ehdi kitkeä, toisia ei edes halua, vaikka pitäisi. Ruukkuistutukset Kesähuoneella ja terasseilla takaavat jatkuvan kukinnan, jos penkeissä on hiljaisempi hetki menossa.










Sain viime syksynä postissa Mansikkatalossa -blogin Sallalta unikonsiemeniä ja viime päivinä unikot ovat alkaneet aueta. Upean tumman unikon sain kuvaan, tosin ympärillä olevat nuput ja lehdet heiluivat tuulessa niin, että kuvasta tuli hieman epäselvä. Takaterassille ostin hiljattain keijunmekon. Sellaista minulla ei ole koskaan ennen ollutkaan. Kukkakuvia tulossa lisää, kunhan saan koottua oman kesäkukkaLOVE -postaukseni!







Viime viikon Kukkailottelun upeat kuvat kannattaa käydä ihan postauksissa ihastelemassa, jos ette ole sitä vielä tehneet! Tässä poiminnot postauslinkeistä.


Pieni Lintu
Viikarivartti
Oranssia
Antaa kaikkien kukkien kukkia
Suvipiha

Tervetuloa jälleen linkittämään kukka-aiheisia postauksia viikonlopun ajan! Osallistua voit myös Instagramissa lisäämällä kukkakuviin #mansikkatilanmailla #kukkailottelua. Linkitäthän postauksesi tänne Mansikkatilan maille ja käydään ilostuttamassa  kommentoimalla kaikkia linkittäjiä!


Aurinkoista viikonloppua!
Taina


p.s: En ole erehtynyt päivistä, vaan laitoin postauksen julkaisuun päivää aiemmin, sillä mökillä noista yhteyksistä ei aina voi olla varma....Linkki on auki normaalisti sunnuntai-iltaan!
 

18 kommenttia:

  1. Moikka Taina! Sopivasti pääsin kukkailoittelemaan espanjalaisittain. En ole kommentoinut vähään aikaan, mutta olen kyllä käynyt kurkkimassa kaikki postaukset. Kiitos erityisesti asuntomessu- ja italiapostauksista, kumpaankaan kun en itse pääse. Terkut Barcelonasta! Kaytiin siellä pienellä lomalla, joka oli aivan ihana. Blogiin tulossa vielä lisää juttua, mutta ensin kukkia....kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Kati!:) Kiitos ihanasta kommentista ja mahtavaa, että olet mukana ilottelemassa!<3 Olen kyllä seurannut sun kuvia Espanjan reissusta ja täytyy sanoa, että alituinen matkakuume, joka mua vaivaa, ei niistä kuvista helpotu.;D Haluaisin uudelleen Barcelonaan - ilman lapsia!:) Meidän pojat eivät oikein ole koskaan tykänneet kaupunkilomista...
      Ihanaa sunnuntaita!<3

      Poista
  2. Tuo köynnöskaari on niin upea ja tietysti haluaisin minäkin! Keijunmekko on suloinen kukka! Ihanaa helle viikonloppua! .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini!:) Kaari tuo kivasti uutta ilmettä, toki näyttää varmasti paremmalle sitten, kun kasvit kasvavat ylhäälle asti! Keijumekko on aivan ihana!
      Täällä mökillä on ollut nyt pari päivää pilvistä, lämmintä kylläkin. Aurinkoa odotellessa...:D

      Poista
  3. Puutarhan juhlahumua koko kesä!
    Ihania kuvia jälleen kaikilta!
    Kiitos niistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna ihana ja kaunis kukkaistyttö!<3 Olen kyllä käynyt lukemassa kaikki postauksesi, mutta varsinkin täällä mökillä on vaikea kommentoida. Laitoin sulle haasteenkin tulemaan!<3

      Poista
  4. Kaunista kukintaa on postaus täynnä.

    Tuon väristä unikkoa en ole koskaan livenä nähnyt.
    Kaunis unikko.

    Kiitos Sinulle kivasta haasteesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi osallistumisesta!<3 Jälleen niin upeat kuvat!
      Sain nuo unikon siemenet lahjana, ja jännää nähdä, minkä värisiä unikkoja putkahtelee. Melkein ei huvittanut lähteä mökille, kun jää varmasti osa kukista näkemättä.;D
      Tervetuloa jälleen osallistumaan ensi viikolla!<3

      Poista
  5. Takaisin blogimaailmassa, vierähti melkein kuukausi -hui! Hienoja kukkakuvia teidän pihalta. Innostuin tänään samasta hommasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee! Mahtavaa, kun tulit mukaan Kukkailotteluun!<3 Kiirettä on täälläkin pitänyt. Väkisinkin bloggaaminen vähenee, kun on koko ajan jotain menossa, eikä ennätä kommentoimaan, vaikka haluaisi! No, syksyllä sitten taas ahkerammin.:)

      Poista
  6. Kyllä taas kukoistaa <3 <3 <3
    Ahkera on ollut myös miehesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa köynnöstuessa oli aikamoinen homma, sillä polun alla on karkea, isokivistä soraa, jonka kaivaminen oli todella työlästä. Mies oli kyllä itsekin tyytyväinen lopputulokseen ja innoissaan ryhtymään uusiin projekteihin.;D

      Poista
  7. Upea tuo teidän puutarha kaikkine rehevine penkkeineen <3
    Toivottavasti omakin piha kukkii yhtä paljon ensi kesänä :)
    Iloista viikonloppua ja kivaa mökkeilyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elisa!<3 Mahtavaa, kun olet jälleen ilottelussa mukana!<3
      Sanotaan, että tuo Kesähuoneen penkki on nyt ihan hyvällä mallilla. Uusia suunnitellessa.;)
      Hieman on nyt pilvistä, mutta onneksi ei sada. Sateella täällä mökillä on aika ankeaa. Mitähän keksis tälle päivälle...:)
      Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  8. Nätti puutarha. Noita keltaisia digitaliksia haluaisin minäkin. Talvi verotti sormustinkukkia, joita oli erilaisia valkoisen ja punaisen sävyjä, keltaista ei ole ollut koskaan, mutta näyttää nätiltä penkissäsi(jos tuo keltainen on sitä).

    VastaaPoista
  9. Hih, ne on just ne rikkaruohot!;D Muistaakseni kirjavapillike, jos en ihan väärin muista..
    Samaa sävyä on kyllä ne uudet sormustinkukat, mutta eivät näy, kun ovat toisella laidalla penkkiä. Valkoiset ja vaaleanpunaiset kuolivat kokonaan. Nyt uusi yritys keltaisilla.:)

    VastaaPoista
  10. Sullahan kukkii vaikka mitä! Kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta!:) On tuossa vielä tilaa kukkiville.;D

      Poista