perjantai 26. kesäkuuta 2015

Perjantaikimppu(ja)



Taisin menettää arkirytmin heti kesän alussa, kun lähdimme matkalle. Ensin sopeuduttiin Amerikan aikaan ja sitten takaisin Suomen aikaan. Nukkumaanmenot ovat kummasti venyneet tuonne puolen yön jälkeen ja heräämiset jonnekin kahdeksan-yhdeksän välille, eipä ole aamuaurinko kutitellut nenänpäätä...Jostain syystä tänään on kuitenkin ollut selkeästi perjantaiolo! Ihan kuin olisin ansainnut viikonlopun.:)

Eilen kävin ruokaostoksilla Lidlissä, ja en vain voinut jättää näitä pioneita kauppaan, vaan mukaan ne oli saatava. Pionien seuraksi noukin kukkapenkistä jättipoimulehden kukkia. Eikös olekin kiva pari! Juhannuspioneista vielä siedettävässä kunnossa olevat siirsin ikkunan eteen tasolle.


 
 
 


Työpöydälle puolestaan poimin postilaatikolla käydessäni kelloja, älkää kysykö mitä lajia! Ehkä harakankello, koska kukinto on selvästi violetti, eikä sininen... Olin tosi huono opettajankoulutuslaitoksen kasvintunnistuskokeissa!;D Erityistä päänvaivaa aiheuttivat erilaiset ruohot. En taida tuntea niitä kovin hyvin vieläkään... 





Monilla taitaa alkaa tänään kesäloma. Ensi viikolla kai viimein olisi hieman kesäisempiä säitäkin luvassa. Tovoitaan parasta! 

Mukavaa viikonloppua!:)

Taina

 

10 kommenttia:

  1. Jättipoimulehden kukat ovat yllättävän kauniita kimpuissa - itsekin niitä poimin silloin tällöin. Pionien kanssa näyttää tosi hienolta!
    Ja kyllä - tuo on harakankello ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia!:) Ehkäpä mä nyt muistan tuon harakankellon...ainakin vähän aikaa.;D

      Poista
  2. Minunkin piti Lidlistä ostaa pionikimppu ;) Tosin ovat vasta nupulla, joten saa nähdä puhkeavatko kukkaan....
    Minustakin tuo näyttää harakankellolta!
    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kuvien pionit olivat jo sen verran auki, että hyvillä mielin uskalsin ne koriin napata. Toisinaan nuput eivät tosiaan aukea, ja sitä ei kyllä hirveäti voi etukäteen ennustaa...Juhannuskimpun ostin tosi nuppuisena ja ennen aukeamista ehdin leikata uudet imupinnat ja vaihtaa veden. Hieman epäilytti, että kuinka käy, mutta tuossahan nuo vieläkin on! Hieman rupsahtaneina tosin.;D

      Poista
  3. Pionit ♥ Niin valtavan kaunis kimppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miru!<3 Tekisi mieli laittaa muunkin värisiä pioneita pihaan, esim. noita vaaleita ja toisaalta ihan tummia. Tällä hetkellä mun kaikki pionit on vaaleanpunaisia.:)

      Poista
  4. Aivan suloisia kukkia <3 Täälläkin rytmit ovat ihan kesäterässä - ja minä sentään olen vielä kolme viikkoa töissä! :P Aurinkoista viikonloppua =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Heh, niin on miehelläkin vielä useampi viikko töitä ennen lomaa. No, nukutaan sitten talvella!;D Ihanaa viikonloppua!:)

      Poista
  5. Ihania kukkia ja kauniita kuvia <3
    Pionit ovat kyllä niin kauniita.
    Harakankellon puolesta minäkin liputan noita violetteja kukkia. Kauniita nekin. Luonnossa on niin paljon kaikkea kaunista <3

    Aurinkoista viikkoa Taina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirjo! Kesäistä viikkoa sinulle!:) Tänä aamuna kävin aamulenkillä ensimmäistä kertaa koko kesänä, ja olin ihan pakahtua kaikesta kauneudesta ja kesän lämmöstä, joka on viimein tullut tänne meillekin!<3 Kun sataa, ja on harmaata, sitä tekee mieli vain käpertyä sisälle, ja silloin melkein unohtaa, kuinka paljon luonto meille antaa. Tänään se on jälleen helpompi muistaa.:)

      Poista