sunnuntai 27. elokuuta 2017

Mikä kesä!



Heinäkuun alussa kirjoitin suorittamisesta ja itse luomistani paineista, joita kesään ja lomaan lataan. Tältä kesältä muistikirjastani ei löydy to do-listaa, eikä sellaista ole missään vaiheessa ollut olemassa. Jotkut asiat tosin pysyvät mielessä ilman listojakin, en usko, että omalla kohdalla pystyisin olemaan koskaan täysin vapaa velvoitteista ja keskeneräisten asioiden tuomasta taakasta! Otsikon loppuun olisin voinut lisätä myös kysymysmerkin, mutta helteiden puutteesta ja oikullisista säistä huolimatta tuntuu, että kesä on ollut hyvä.




Monenlaista hauskaa ja kivaa on kesään mahtunut! Olen kesän aikana tavannut monta bloggaajaa livenä, ja ne tapaamiset ovat olleet joka kerta todella mukavia. Kesäkuun alussa olin Villa Valkon Katin kanssa Siljan #Vegepaatti -tapahtumassa. Satun kanssa kävimme Tampereella ja tapasimme Satulinnan Tuijan, Suortuva Nannin sekä Oman katon alla Tuulan. Arjen Helmiä Krisse kutsui minut ja Sadun Kouvolaan kahvittelemaan, ja paikalla oli mm. Palanutta siirappia ja Pumpernikkeliä Marika ja Raparperin alla Laura.





Kesän aikana olin mukana miehen työreissuilla Tampereella ja Hämeenlinnassa. Hatanpään Arboretumissa otetut kuvat ovat mielestäni kesän onnistuineimmat. Kävin viimein Tiirinkosken tehtaalla ja ihastuin paikkaan kovin. Heinäkuun alussa pääsimme miehen kanssa Hotel Rantapuistoon blogiyhteistyön merkeissä pienelle lomaselle.  Ihana paikka, jossa molemmat viihdyimme! Asuntomessuilla kävin kahteen otteeseen. Bloggaripäivien anti oli runsas ja messuista voisin vielä bloggailla syksyn mittaan.






Elokuun alussa juhlittiin pienesti 20-vuotishääpäiväämme, ja heti perään synttäreitäni. Lepaan näyttelyyn osallistuminen oli hieno kokemus, josta sain uutta oppia ja tapasin livenä mainiot puutarhuroivat  ja bloggaavat sisarukset, Versoja Vaahteramäeltä Riinan ja Kesätuulian Mutamäeltä.  




Inspiraatiota kukkasista olen ammentanut varsinkin Kukkamakuja- ja Kimppu-kirjoista. Sokeroidut ruusunlehdet olivat erityisen hyviä ja miten kauniisti ne koristavat leivonnaiset! Uutta kukkapenkkiä aloin rakentamaan elokuun alussa, ja Lepaalta sekä eilen Mustilan taimipäiviltä hankin kukkivia lisää perennapankkeihin. Tuskin maltan odottaa ensi kesää!




Kukat kuuluvat kesään tietenkin! Kesään on mahtunut 13 Kukkailottelua, joista viimeisimpään ehdit osallistumaan vielä tänään. Kukkia taitaa vilahtaa kyllä melkein kaikissa muissakin kesän postauksissa.;) 

Heinä-elokuun vaihteessa inspiroiduin viimein kodin tyhjentämiseen turhista tavaroista, hommasin haaveilemani rottinkikeinun ja iloitsin hyvässä järjestyksessä olevia kaappeja, sekä muhkeaa kirppistiliä.




Paljon mahtuu kolmeen kuukauteen. Eilen vietettiin perinteisiä venetsialaisia ja kesäkauden päättymistä, ja vaikka ilmassa on paljon syksyn merkkejä, haluan pitää vielä kesän rippeistä kiinni! 


Ihania elokuun viimeisiä päiviä!<3
Taina

23 kommenttia:

  1. Kokonaisuutena ottaen oikein mainio kesä. Sinulla on ollut hurjasti aktiviteetteja. Hienoa, että jaksat innostua. Minulle on luova joutilaisuus tehnyt hyvää. Kuulumisiin! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin!:) Oi, mä tosiaan jaksan innostua!:D Se on elämän suola ja sokeri!
      Kyllä kesään on mahtunut ihan pelkkää laiskottelua, niistä hetkistä kumpuaa aina jotain uutta.:)
      Kivoja elokuun päiviä Tuija!<3

      Poista
  2. Siis onko kesä muka jo ohi???? En suostu, vaikka ulkona onkin ollut tosi koleaa ja takassa olen poltellut tulia jo muutaman päivän..
    Aikamoinen saldo kesälle <3

    Vaikka säät ei ehkä olleet parhaat mahdolliset, niin itsekin kyllä nautin kovasti ja sain aika paljon aikaankin, vaikke kaikki mennyt ihan niinkuin olisin toivonut ja suunnitellut...tosin, enhän suunnitellut mitään ;)

    Ihanaa viimeistä elokuista viikkoa ystäväni. Ei anneta vielä syksylle periksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei annetakaan periksi vielä, eikä onneksi tarvitsekaan!<3 Minusta nuo sääennusteet on olleet samanlaisia kesäkuusta saakka.;D Aika kalikka olin eilisten juhlien jälkeen, sillä en malttanut lähteä hakemaan jaloilleni lämmikettä.:P Tyhmä pää jne...

      No, sä todellakin sait aikaan! Luulen, että sulla on vähintään yhtä kova kesänodotus kuin mulla. Nähdä kaikki istuttamamme kukassa ensi vuonna.<3

      Samaa sinulle Satu!<3

      Poista
  3. Oikein hyvän kuuloinen kesä sinulla on ollut. Säät tosiaan eivät olleet oikein kesäiset, mutta onneksi pääsit silti kesäfiilikseen.
    Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi!<3 Kaipa se kesäkin on ainakin jossain määrin mielentila.;) Minkäs näille säille mahtaa, joten paras sopeutua, tai alkaa miettiä muita maisemia. Niitäkin olen kyllä miettinyt!:))
      Kivaa sunnuntai-iltaa ja uutta viikkoa Outi!

      Poista
  4. Vaikuttaa olleen oivallinen kesä. Ihanat kuvakollaasit! <3

    VastaaPoista
  5. Hienot kollaasit menneestä kesästä. Hyvä kesä sinulla on ollut vaikka säät eivät ole tainneet teilläkään olla kovin suotuisia. PS. Tykkäätkö puutarhakirjoista? Blogissani on kahden puutarhakirjan arvonta. Mukavaa elokuun loppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli!:) Oli oikeasti kiva kesä.<3
      Kävin liittymässä ja osallistumassa.:) Täytyy tulla siis toistekin! Tule sinäkin!:)

      Poista
  6. Ihania asioita on kesääsi mahtunut! Kauniit kuvat! Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle! P.s. blogissani on puutarhakirja-arvonta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiiu!:) Kävinkin tutkimassa! Täytyy varmasti tulla uudelleen. Tulethan sinäkin!:)

      Poista
  7. Ihana kesämuistelo<3 Tiirinkosken tehdas on ihan huippu samoin kuin Hatanpään arboretum. Jälkimmäisessä ollaan käyty blogikaverireissulla. Oli kiva kun tavattiin Mustilassa! Ihanaa kun täältä meiltä päin rupeaa löytymään näitä blogiystäviä. Innolla odotan sun Mustila kuvia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati, myös tsempistä kirjoittaa postaus!<3 Oli nimittäin vähän sellainen olo, että viitsinkö kirjoittaa, vaikka oli ihan huippukivaa.;D
      Toivottavasti tavataan pian!<3

      Poista
  8. Superkauniit kesäkollaasit! Kesäsi on vaikuttanut onnistuneelta ja ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia!<3 Oli hyvä kesä. Nyt on pakko jo puhua mennessä muodossa.:/

      Poista
  9. Niin ihania kesäkuvia <3 Kylmästä kesästä huolimatta nuo kuvat ainakin on upeita ja täynnä oikeaa fiilistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula!<3 Vieläkin vaalin lämmöllä muistoa kesäisestä tapaamisestamme!<3 Oli niin kivaa ja tuntui, että samalla aaltopituudella ollaan.:)

      Poista
    2. Joo, todellakin <3 Jäi superhyvä fiilis siitä tapaamisesta :)

      Poista
  10. Kesän parhaat!
    Upea kollaasi tunnelmista!
    Hempeitä hämärtyviä iltoja sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!<3 Tänään saimme viimein tunnelmavalot viritettyä porttiin. Täytyy varmaan käydä nappaamassa kuva samantien.:)
      Lämpöä ja iloa sinne!<3

      Poista
  11. Kesäsi kuullostaa tosi kivalta. Oli tosi ihanaa tavata vihdoin livenä ♥ Toivottavasti tapaamme taas pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsis! Huomasin kommenttisi vajaa vuosi myöhemmin. Pahoittelut!<3 Eh, niinpä on tämäkin kesä mennyt, onneksi tavattiin silloin Pihapiirimessujen yhteydessä!:)

      Poista