perjantai 28. heinäkuuta 2017

Heinät vaasissa - Kukkailottelua



Ale-ostokseni ovat tänä vuonna olleet hieman kookkaampia. Elän toivossa, että saan piakkoin siivousvimman, ja tavarat asettuvat mukavasti paikoilleen silloinkin, jos haluan nostaa ne pois joskus näkyvistä...






Sokoksen kodinosastolla pyörittelin tätä kookasta vaasia. Miinuksena juurikin tuo, että kaapit eivät ole itsestään tyhjentyneet...ja pienenä miinuksena myös se, että maljakko ei ole sisältä lasitettu. Aivan täydellinen mielestäni erilaisille oksille ja heinille, jotka eivät sitä vettä tarvitsekaan, joten muutaman tunnin mietinnän jälkeen palasin ostoksille. Edullinenkin tuo mielestäni oli, sillä -70 prosentin alella vaasille jäi hintaa noin 12 euroa.







Sitten vain heinät pientareelta maljakkoon. Keväällä makuuhuoneeseen Deseniolta hankkimani taulun viereen sopivat heinät kuin...no, nenä päähän. Tällainen Kukkailottelu tällä kertaa. Toisenlaisiakin kukkia on (värikkäämpiä ja runsaampia) pitkin kotia, ja yöpöydän kukkaset, pihan perältä kerätyt, tälläsin tuomaan hitusen väriä postaukseen, kun ovat samassa huoneessa heinien kanssa. Aika kiva maljakkona tuo euron kirppiskannu, joka ON lasitettu. Käytän sitä yleensä keittiössä yrttiastiana.Tuollainen käsintehty tai sen oloinen ja hieman rosoinen on minusta niin kaunista!







Kiitos  viime viikon Kukkailotteluun osallistuneille! <3 Tule sinäkin jakamaan iloa ja osallistu alla olevan linkin kautta! Linkki on auki sunnuntai-iltaan saakka. Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille. Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!<3

Jotenkin vaikea uskoa, että tämä on heinäkuun viimeinen viikonloppu. Otetaan siitä kaikki irti, satoi tai paistoi!


Ihanaa viikonloppua!
Taina



26 kommenttia:

  1. Luonnosta löytää kaikkea kivaa. Haikeasti jo tuntuu loppukesän tuoksua... Mihin tämä(kin) kesä meni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heinätkin on minusta kauniita! Joka kesä tulee niitä jossain vaihessa kerättyä, nämä eivät muistaakseni juurikaan varista, vaan kuivuvat kauniisti.:)
      Ääh, onneksi elokuu on vielä kesää, mutta ei voi kieltää, etteikö olo olisi jo haikea...Yritetään silti nauttia ja iloita siitä, mitä vielä on!<3

      Poista
  2. Just eilen katselin tienvieren heiniä, niin kauniita ja ihania värejä <3 Mietin maljakkoon, mutta vain ulos, koska ...atshiu...
    Hyvää viikonloppua j tsemppiä kaappien kätköihin ;)
    Tiedät mitä täällä tehdään....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kyseisiä mulla on tapana poimia, en ole huomannut allergiaoireita...mutta mä en meillä se allerginen olekaan.;))) Hyvin tuntuu uni maistuvan miehelle tuolla heinien keskellä.:P Pitäis varmaan herättää!
      Joo, täydellinen siivouspäivä! Sain eilen aika nopeastikin ne laatikot siivottua. Tänään menen vaatehuoneeseen.:D
      Ihanaa viikonloppua Satu!<3

      Poista
  3. Ei todellakaan uskoisi,että heinäkuu loppuu.Mihin se aika oikein katoaa näin kesällä?Laitoinkin omaan blogiin kuvaa kesän ihanimmasta kukasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan! Olisi kiva, jos kesä olisi edes hitusen pidempi, noin niin kuin säiden puolesta.:)
      Kävinkin kurkkaamassa! Kaunis pioni!<3

      Poista
  4. Tykkään niin kun heiniä käytetään leikkokukkien tapaan. Ja tässä vielä samanhenkinen taulu vieressä. Tyylikästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina!<3 Kiviä olisi voinut tuohon lipastolle vielä kerätä, vaan nyt en kerennyt. Jossain on mieheltäni "lahjaksi saatu" sydämenmuotoinen kivi. Täytyy varmaan etsiä se ennen ensi viikon 20-vuotishääpäivää.;D

      Poista
  5. Heinät ovat kauniita ja kimppusi myös. Parasta luonnosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Esther!<3 Rakastan tätä aikaa, kun luonnosta ja pihalta saa kukat. Ainut surkeus on tämän ihanuuden lyhyt kesto!

      Poista
  6. Ooo.. vain 12e?!
    Todellinen löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!:) Viime viikolla siellä oli vielä yksi tuollainen, ja mobiilikupongilla olisi saanut vielä pois -20 prossaa valmiiksi alennetuista tuotteita...Ei mua kuitenkaan harmittanut, sillä sain tuon mielestäni jo nyt tosi halvalla.:)

      Poista
  7. Kaunis ja näyttävä uusi vaasi ja toden totta, heinät sopivat siihen täydellisesti.
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi!<3 Oli ihana viikonloppu, toivottavasti sinullakin!<3

      Poista
  8. Ihania kukkia ja heinät, ne on heikkouteni vaikka monelle olen allerginen. Ihanaa viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia!<3 Heinissä on tosiaan se harmi, että aiheuttavat toisille oireita.:( Tämä ymmärtääkseni ei aiheuta allergiaoireita, sillä meilläkin miehellä ja esikoisella on allergioita...
      Toivottavasti oli hyvä viikonloppu! Täällä oli ihana!<3

      Poista
  9. Heinät ovet kauniita ja tuovat hyvän muiston kesästä vielä talvellakin. Tulisipa nyt ensin kunnon kesä. Meille on tullut sadetta yli oman tarpeen. Rehevää ja vehreää on, mutta viime yönäkin pimeässä, sateessa kotiinajaessa tuli järkyttävän syksyinen olo. Tosin muutaman kerran, kun pysähdyimme jaloittelemaan niin sade kyllä virkisti. Heinistäkin on turhat pölyt karisseet. Sumea aamu päässä, aurinko ilona paistamassa! 💚 Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kesähuoneessa mulla on pari-kolme vuotta vanhat heinät.:)
      Juuri nyt ei harmita, vaikka on tällainen harmaa päivä, sillä huomiselle on luvattu ihanaa säätä! Nyt on niin monta rautaa taas tulessa, että ei meinaa aika riittää...Harmaa päivä antaa mahdollisuuden kaikenlaieen puuhasteluun.:)
      Iloa viikkoosi!<3

      Poista
  10. Heiniä olen minäkin ihastellut teiden varsilla, niitäkin on niin monenlaisia. Kiva heinätaulu sinulla, sopii hyvin tuo heinävaasi sen seuraksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen aivan toivottoman huono tunnistamaan ruohoja.;D Opiskeluihin kuului kasvien tunnistamista, mutta nuo ruohot eivät uponneet silloin tähän päähän.:)
      Kiitos Sari!<3

      Poista
  11. Ajattoman kaunis vaasi ja sopii mainiosti hietakastikan viehättäville heinille!
    Ihanan kukkaisaa kesäviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!<3 Kiitos myös nimestä! Tämähän on pojalla kasviolistalla, joten senkin puoleen kiitos!;))
      Oli ehkä kesän paras viikonloppu.<3 Toivottavasti sielläkin!

      Poista
  12. Tosi tyylikäs vaasi ja vitsit, mikä löytö! Heinät sopivat tuohon hyvin ja varmasti myös oksatkin :)

    VastaaPoista
  13. IHana vaasi, Miksi noita vaaseja ei vain koskaan ole liikaa? Itse taas olen ihastunut pikkiriikkisiin vaaseihin joihin ei toisaalta mahdu yhtikäs mitään.

    VastaaPoista
  14. Kaunis tuo maljakko ja nuo heinät käy todella hyvin siihen!
    Minunkin on harkittava todella tarkkaan isompia ostoksia, sillä säilytystilaa on rajallisesti. Tosin joskus hullaannun niin jostain, etten kuule järjen ääntä ;)
    Ihanaa sunnuntaita<3

    VastaaPoista
  15. Olen nuita heiniä ihastellut ponin kanssa käydessä kärrylenkeillä. Vielä en ole niitä kukkapimppuun asti saanut kerättyä. :D

    VastaaPoista