perjantai 21. huhtikuuta 2017

Kesä maljakossa // Kukkailottelua ja arvontamuistutus



Vieläkös siellä jaksetaan jatkaa tätä juhlaviikkoa? Kauhean nopeaan ovat päivät menneet, ja tämän päivän teema eli Iloa leikkokukista, on (niin kuin varmaan arvaattekin) oma lempparini. Miten ihmeessä voisi elää näillä leveysasteilla, jos ei olisi leikkokukkia, jotka tuovat kesän karuimmankin syys/talvi/kevätpäivän keskelle! Tänäänkin sää on ollut vähintäänkin mielenkiintoinen...ihan vappua lupailee.;D

Mielessäni suunnittelin, että olisin käyttänyt tähän postaukseen parin viikon takaisia kuvia, jotka ovat jääneet käyttämättä, mutta niiden aika on sittenkin myöhemmin. Näin pari päivää sitten Instassa, että Villiviiniin oli tullut syreeninoksia, joten eilen kävin sitten hankkimassa ihan oikean synttärikimpun, jossa on niin ihana lupaus kesästä! Vielä vähän aikaa, ja näistä kaunottarista pääsee nauttimaan muuallakin kuin kukkakaupassa. Toiset tykkää käydä vaatekaupoissa tai ostella kenkiä tai meikkejä. Itselleni käynnit kukkakaupassa ovat vähintäänkin minilomaa vastaava henkireikä. Olen tainnut sen ennenkin todeta, että kimppu tuoreita kukkia on mielestäni helpoin tapa sisustaa kotia nopeasti. Usein kimpun mukana tulee myös tarve siivota vähän tai vaikka vaihtaa tyynynpäällisiä...






Syreenit oli selvä valinta, ja kun näin pionit, en tietenkään voinut niitä vastustaa. Kaunein kukka minun mielestä. Kahden pionin ja kahden syreenioksan lisäksi ostin yhden oksan lumipalloheisiä (tällä kertaa muistin nimenkin!) ja asettelin oksat rennosti pelkistettyyn maljakkoon. Ai että!
 







Pientä kiirettä pukkaa, onneksi huomisen kuvat ovat valmiina. Illaksi olen lupautunut lapsenvahdiksi, joten jos en pääse vastailemaan kommentteihin tänään, niin huomenna sitten paremmalla ajalla.
 
Tule sinäkin juhlimaan Kukkailottelusynttäreitä linkittämällä kukka-aiheisia postauksia tai kommentoimalla niitä! Eri päiville on omat teemansa.  Voit osallistua vaikka joka päivä! Postaukset linkitetään tällä viikolla kaikki maanantain postaukseen. Muista linkittäessäsi linkittää kyseisen postauksen osoite, ei blogin pääsivun osoitetta, sillä on lukijoille ikävää joutua selamaan löytääkseen oikean postauksen! Liitäthän ystävällisesti postaukseen linkin myös tänne Mansikkatilan maille!<3 


Teemat eri päiville ovat tällä viikolla:

maanantai & tiistai: Vuosi Kukkailottelua ( koosteita, poimintoja, parhaita kuvia ja kukkaideoita)
keskiviikko: Vihreää! (viherkasveja, taimia, versoja tms.)
torstai: Kukallista (mutta ei kukkia, kukalliset kahvikupit, ihanimmat kukkatyynyt, tapetti tms.)
perjantai: Iloa leikkokukista
lauantai: Pihalla / Terassilla / Luonnossa kukkii jo!
sunnuntai: Kukat osana asetelmaa (still life kuvia)


Teemat ovat erityisesti itseäni varten. Tietenkin olisi mukavaa, jos saisin muitakin innostettua kuvaamaan uusia asioita, uudenlaisesta näkökulmasta, ehkä opimme samalla uutta! Linkki on auki maanantain postauksessa, se on auki koko viikon maanantai-iltaan saakka, ja sieltä löytyvät myös tarkemmat ohjeet linkittämiseen. Eri päivien teemohin voit osallistua muinakin päivinä, jos et heti ennätä mukaan.

Kannattaa ehdottomasti osallistua Kukkailotteluun, joko linkittämällä omia postauksia tai kommentoimalla tänne Mansikkatilan maille tämän viikon Kukkailottelu-postauksiin, sillä tuhansien ideoiden Järvenpään Kukkatalon ihana Saija Sitolahti lupasi arvottavaksi kaksi lahjakorttia tällä viikolla osallistuvien kesken! 

Yksi 30 euron lahjakortti arvotaan linkittäjien kesken (jokainen linkitys vastaa yhtä arpaa). Toinen 30 euron lahjakortti arvotaan kommentoijien kesken samalla periaatteella, (jokainen kommentti näiden synttäripostausteni lopussa toimii arpana). Lahjakortit ovat sellaiset, että pystyt käyttämään sitä missä tahansa Interflora -kukkakaupassa, jos Järvenpään Kukkatalon valtavan upeat valikoimat ovat harmittavan kaukana. Järvenpään Kukkatalon Fb-sivuja sekä Insta-tiliä kannattaa muuten liittyä seuraamaan, asuitpa lähellä tai kaukana, sillä sieltä voi poimia monta ihanaa kukkaideaa!


 Kukkailoa viikonloppuunne! 🌹

Taina

15 kommenttia:

  1. No nyt on kaikki mun lempparit samassa kimpussa. Ja ihan on sun näköinen taas <3.

    Mutta niin nopsaan tää viikko kyllä menee, ettei kerkiä kukkaa sanoa :). Mukavaa lapsenvahti-iltaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hyvin sanottu!;D
      Nää on NIIN ihanat!<3 Hyvin meni lapsenvahtikeikka, vaikka perjantaina on aika nuutunut olo työviikon päätteeksi. Tuli hyvä mieli itsellekin, kun veli pääsi vaimonsa kanssa tuulettumaan.:)

      Poista
  2. Nyt on niin ihana väri- ja kukkayhdistelmä että wau! Loistava kolmikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! Tuohon muuuten sopisi sellainen repaleisennäköinen kerrottu jaloleinikki, sitten voisin pitää noita kukkia vaikka läpi vuoden kyllästymättä!:)

      Poista
  3. Syreenit ovat kyllä upeita! Meilläkin on yksi syreeninoksa maljakossa, tosin ei kukkiva, vaan ihan vain pihalta haettu ja vasta silmujaan availeva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!! Oman pihan syyreni ei ole vielä kertaakaan kukkinut, saapa nähdä kuinka tänä kesänä käy...Onneksi on pari vanhaa talon pihaa, jossa siis ei enää ole taloja, ja niistä käyn sitten kesällä taittamassa syreeninoksia maljakoihin. Eiväthän ne kauaa leikkona kestä, mutta ovat sitäkin suloisempia!:)

      Poista
  4. Voihan KESÄ <3 Kuvia katsellessa kuvittelee olevan kesä, mutta ulos ei kannata katsoa...vettä, lunta, räntää vaakaan, pystyyn, sivulta ja takaa.Ihan kumma sää koko päivän!
    Mutta onneksi on kukkia ja kuvitella vaikka sitä kesää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin ...viime viikonloppuna katselin Karisman kukkakaupassa (pakko ain akäydä katsomassa valikoima) tummanliiloja pioneja, mutta hinta oli liian suolainen :/

      Poista
    2. Oli muuten Villiviinissäkin tummia pioneita ja mä olisin tietenkin halunnut molempia!!:) Karisman hinnasta en tiedä, Villiviinissä 6e/kpl, minusta aika kohtuullinen hinta?
      Näin tänään kuvan todella, todella lumisesta Jämsästä!:( Onneksi meillä aamu on näyttäytynyt ihan kauniin keväisenä!<3

      Poista
  5. Oi miten kaunis kimppu💕
    Minä jatkan kukkailottelua huomenissa, tämä koko päivä menee töissä.
    Kurjaa, että työt haittaavat harrastuksia😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen!<3
      Ja todellakin!:))) Näin keväällä mulla on USEIN aamulla töihin ajaessa sellainen olo, että voisipa lähteä ihastelemaan luonnon heräämistä, ottaa kuvia, jos huvittaa tai vain keskittyä keväisen luonnon kauneuteen. Noh, toistaiseksi olen joka aamu kiltistä vain ajanut perille asti, ja aika usein tuntenut myös työniloa.:P Vaan elämässä olisi niin paljon kaikkea kivaa tehtävää, nähtävää, koettavaa, ja aikaa, sitä on ihan liian vähän!

      Poista
  6. Ihan mahtavasti sopivat yhteen kaikki! Niin kauniit väritkin kaikissa, VAU ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sellainen takuuvarma kolmikko. Ei voi mennä pieleen.:)

      Poista
  7. Kaunista! Pioni on ruusun lisäksi mun sydämen viejiä :) Ihanaa viikonloppua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina!<3 Toinen suosikkini pionin lisäksi on jaloleinikki, joka kerrottuna muistuttaa aika tavalla pionia. Toisinaan kyllä upeimmat ruusut muistuttavat samoin pionia!:)
      Kiitos, kun kirjauduit lukijaksi ja lämpimästi tervetuloa!<3

      Aurinkoista ja kukkien täyttämää viikonloppua!

      Poista