perjantai 17. kesäkuuta 2016

Kukkailottelun inspiroimaa Kukkailottelua



Viime viikolla kierrettyäni kaikissa Kukkailottelu -linkeissä, iski hirvittävä kukkainspiraatio! Oli pakko lähteä kävelyllä, jotta pääsin toteuttamaan käytännössä heti ne toisten ilottelukuvista kummunneet ideat. Onneksi luonto on parhaimmillaan (no ainakin oli viikko sitten) ja reilun puolentoista tunnin kävelylenkin jälkeen, mulla olikin korikassi täynnä kukkasia. Reilun tunnin varmaan vielä väkersin kukkasia maljakoihin, kunnen olin tyytyväinen lopputulokseen. Tässäpä teille jälleen Kukkailottelua!

Eteisen maljakossa on oppilaalta saatu keltainen gerbera, valkoista ja lilaa syreeniä, sinisiä lupiineita, muutama oksa marja-aroniaa sekä niittynätkelmää. Tähän kimppuun sain kimmokkeen Teresan postauksesta!






Keittiöön puolestaan tein Satun innoittamana oikein perinteisen kesäkimpun mummon vanhaan kannuun, jota olen käyttänyt vain maljakkona. Kannussa on koiranputkea, metsäkurjenpolvea, puna-apilaa ja niittynätkelmää. Ihana muuten tuo kesäillan valo, joka keittiötä valaisee!<3





Olohuoneen pöydällä olevaan kimppuun laitoin niin ikään oppilaalta saamani kimpun kestävimmät yksilöt, eli kaksi gerberaa ja yhden neilikan. Samaan maljakkoon päätyi myös oksa pensasaitaruusua ja lilaa syreeniä.






Makuuhuoneen lipaston kukkaset asettelin pikkumaljakoihin vihreä-valkoista väriteemaa noudatellen. Maljakoissa on syreeniä, poimulehteä ja koiranputkea.







Viime viikolla olin sekoillut blogilinkkien kanssa, pahoittelut vielä siitä! Linkit korjattuani ja asiaa rauhassa pohdittuani päätin nyt muuttaa tätä kollaasikäytäntöä niin, että poimin Kukkailottelu-koosteisiin kuvat vain ilotteluun osallistuneista blogeista. Toivon, että osallistutte silti edelleen myös Instagramin kautta Kukkailotteluun! Oli mulla tähän perustelutkin mietittynä.:) Blogijutun kirjoittaminen vaatii huomattavan paljon enemmän vaivaa kuin Insta-kuvan lataaminen. Blogijutut toimivat mainoksena puolin ja toisin, luultavasti enemmän kuin ne Insta-kuvat. Toivottavasti ei jää kellekään mitään hampaan koloon, sillä idea on jakaa iloa, ei aiheuttaa mielipahaa!<3 Jos huomaatte virheitä, niin mainitkaa niistä minulle rohkeasti!


Tässä siis Kukkailottelu-koosteet viime viikolta:

Hetken välähdyksiä
Antaa kaikkien kukkien kukkia, Kata Marian tekemisiä ja touhuja
Pieni Lintu, Mona´s Picturesque
Nauran auringolle
A whisper from the almond valley
Belle Epoque Wedding Diary, Into&Vimma
Talossa No 23, Villa Kotiranta
Oranssia

Ruusumäki, Katson ikkunasta



Tulkaahan jälleen mukaan jakamaan kukka-aiheisia postauksia ja kuvia! Linkin lisäämiseen löytyy tarkemmat ohjeet viime viikon Kukkailottelua-postauksesta. Instassa lisää kuviin #Kukkailottelua #Mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia<3 Linkkaathan postauksestasi myös tänne Mansikkatilan maille! 

Ensi viikolla vietetäänkin juhannusta. Juhannus on kesäkukkien juhlaa, toivottavasti! Laitan linkityksen auki jo keskiviikkona, sillä torstaina en ole koneen äärellä...

Iloista viikonloppua!
Taina

34 kommenttia:

  1. Koko pihamaa on yhtä kukkailottelua! 💚 Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sitten kuvaamaan pihamaata Tuija, ja linkki tänne!:D

      Poista
  2. Ihania kimppuja olet tehnyt. Mullakin jäi mieleen se Teresan kimppu. Mielestäni tuo on ihan ok, että vain blogipostauksista kollaasit. Näet muuten kovan vaivan kun teet nuo koosteet, niitä on kyllä kiva katsella, että kiitos niistä! Ihanaa viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi!<3 Mulla oli eilen ongelmia Bloggerin kanssa, kun lisäikin noita kuvia, se hetti niitä ihan mihin järjestykseen itse halusi, ja siinä sitten oli taas tipahtanut kaksi kuvaa pois. Onneksi huomasin...Koosteiden kanssa on toisinaan hankalaa, kun kuvat ovat alunperin erikokoisia, niin niitten yhteensovittaminen on toisinaan vaikeaa. No, toisaalta ne Insta-kuvat olisi helpompi liittää yhteen, mutta oli pakko keventää omaa urakkaa. Hyvä, jos ymmärrätte!<3

      Mahtavaa tässä on juuri ne ideat, mitä teidän muiden kuvista kumpuaa. Sullakin on niin ihanan sisustuksellisia kuvia aina!<3

      Poista
    2. Blogger tekee välillä ihan mitä huvittaa. Omasta mielestäni helpoimmin saa kuvat bloggeriin kuosiin, kun ne on valmiiksi käsitellyt tietyn (mieluiten saman) levyisiksi, se jotenkin ymmärtää paremmin silloin mitä haluaa. :D

      Poista
    3. En ole viitsinyt toisten kuvia mennä muokkaamaan muutoin kuin liittänyt niitä yhteen toisten kuvien kanssa. Ehkä tää helpottuu nyt, kun ei ole niin montaa paikkaa, missä mennä pieleen.;)

      Poista
  3. No onpas sulla ollut kunnon kukkainspis! Suosikkini taitaa olla tuo olohuoneen pöydän roosa-liila versio. Todella nätti! Bloggeri tuottaa välillä harmaita hiuksia, tekee mitä ite lystää.

    Kevennä vain työtaakkaasi. Kollaasien tekeminen kaikista kuvista on työlästä. Tuo Estherin viime viikon kuva on aivan ihana!

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huvitti itseäni, kun tuliin kotiin korikassi täynnä kukkia!:) Hauska, miten eri asiat viehättävät eri ihmisiä. Itse tykkään eniten ekasta kuvasta (en välttämättä kimpusta), sillä se näyttää omissa silmissäni kuin vesivärimaalaukselta.

      Kiitos, kun olette niin ymmärtäväisiä!<3 Hyvää viikonloppua!:)

      Poista
  4. Ihana että sain aikaan kukkainspitaationa! Kesän hyvä työ on siiss tehty ! Kimppusi näyttävät mahtavilta! Eikö ollutkin ihana kierrellä ja etsiä sopivia kukkia? Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kiitos inspiksestä!<3 Uuden oppiminen on kivaa ja tykkään myös siitä, kun luovuus pääsee valloilleen. Tämän ilottelun myötä olen saanut teiltä kaikilta ideoita, ajatuksia ja oppia.:)
      Ihanaa viikonloppua Teresa!:)

      Poista
  5. Ihanat kukat ja asetelmat. Lähden metsään, joten pitääpä poimia vähän kukkia mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu!<3 Etkö säkään meinaa raaskia poimia penkeistä?:) Tuolla Riitalla on niin mahdottoman upeat kimput joka kerta omasta pihasta. Käypä katsomassa!:D Toisaalta luonnonkukissa on se oma viehätyksensä, ja luonnonväripaletti, se on mielestäni kaunein, mitä on olemassa.<3

      Poista
  6. Aivan ihania kimppuja ja asetelmia, erityisesti pidin tuosta olohuoneen pienestä kimpusta.

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marie!:) Hauska huomata makujen moninaisuus!:) Kyllä minäkin siitä tykkäsin, harmikseni ruusu ja syreeni ovat enää muisto. Neilikka ja krysanteemi jatkavat vielä keskenään työhuoneessa. Ihmeen pitkäikäsiä..:)

      Poista
  7. Upea kooste jälleen! Ja vallan mainiosti sopii kevennys. Se on totta instaan tekee kuvia nopeammin, blogiin..no menee välillä hermot :) Ja sinun kuvasi ovat oikein onnistuneita,erilaisia , piristävät! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Esther!:) Joo-o, ton Bloggerin kanssa joutuu toisinaan taistelemaan. Kai se on sama yleensäkin ohjelmistojen ja sovellusten kanssa. Kun ei ne osaa ajatella, mutta ovat toisinaan tekevinään sitä!;D
      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  8. Ihania kukkia, nuo vihreän sävyiset iski tänään jotenkin ihan erityisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos Anu!<3 Niin paljon mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja! Toisinaan viehättää runsaus, toisinaan yksinkertaisuus, ja väreilläkin on väliä.:)

      Poista
  9. Ihania kukkakuvia hurjan paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjorie!:) Kävin blogissasi kurkkimassa, ja sullahan olisi ihan tuorekin postaus, joka sopisi linkattavaksi Kukkailotteluun. Tule ihmeessä mukaan!:)

      Poista
  10. Kauniita kimppuja kaikki, mutta erityisesti makkarin asetelma sykähdytti eniten kaikessa yksinkertaisuudessaan.

    Ihanaa viikonloppua 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija!<3 Vihreä-valkoinen yhdistelmä ei petä koskaan.:) Tulehan taas mukaan ilottelemaan, jos suinkin ennätät!
      Ihanaa viikonloppua!<3

      Poista
  11. Ihania kimppuja olet taas loihtinut! Minulla kukkakuvat ovat vain pihalta - täytyy myöntää että näitä kimppukuviasi katsellessa kävi mielessä, josko olisin poiminut pihalta maljakoihinkin, mutta sitten "onneksi" alkoi taas sataa ;)
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, että olet mukana jälleen Pia!:D Käypä katsomassa Riitan perennakimput!! Olen joka kerta ihan äimänä niiden edessä.;)
      Oikein mukavaa viikonloppua!

      Poista
  12. Kukkailottelusi todellakin tarjoaa inspiraatioita!
    Kiitos siitä sinulle, Taina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, olen saanut NIIN paljon näistä Kukkailottelu-kuvista!<3 Kiito sinulle Susanna, olet koko ajan täysillä mukana.<3

      Poista
  13. Vastaukset
    1. Vitsi, millaiset kuvat sulla jälleen on!<3 Sommittelu ja stailaus voisivat varmasti tuoda sulle leivän pöytään..jos eivät jo tuo!:D

      Poista
  14. Kesäisen suloist kukkakimput olet taas koonnut, sävy sävyyn! Kukat tuovat niin paljon iloa arkeen ja lohtuakin niiden katselemisesta saa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne sellaiset ilontuojat, näin sateellakin sisällä voi nauttia kesäkukkien kauneudesta, jos ulos ei viitsi mennnä.:) Kävin hieman keräämässä kotiloita. Huoh! Pyykkiainepullollinen täyttyi ihan liian nopeasti.:/

      Poista
  15. Niin nättejä kimppuja - ja kuvia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee! Hienoa, että tulit mukaan!:D Ja kiito!<3

      Poista