perjantai 18. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskalenterit käyttöön



Viimevuotiseen tapaan meillä on otettu tänään pääsiäiskalenterit käyttöön. Kuopuksella on käytössään vuosi sitten ompelemani jänö, esikoiselle askartelin samantapaisen kuin jouluna, helppoa ja nopeaa.







Kalenteriluukkuja on seitsemän ja ne pitävät sisällään erilaisia Kinder-suklaita. Mietin tuota suklaan syömisen tarpeellisuutta, mutta ajattelin sitten sen olevan ok, kun pojat eivät ole enää vuosiin käyneet edes virpomassa. Muistan kyllä, että joskus suklaata tuli niin paljon, että loput suklaamunat vain auottiin yllätysten tarkistamiseksi ja suklaat jäivät syömättä...

Ihanaa, kun viikonlopulle ei ole mitään ohjelmaa! Josko sitä vaikka virittelisi pääsiäistä pikkaisen kotiin. Tekisi mieli vielä kokeilla toistakin kattausta... ja ehkä miettiä, mitä meillä syödään pääsiäisenä. Tänään tuli muuten Koiskalan kartanolta mainos pääsiäiskahvilasta. Ehdottomasti aion olla paikalla kiirastorstaina, mielessä siintelee ne herkulliset lammasleivät, joita joulun alla maistelin!

Leppoisaa viikonloppua!

Taina

 

10 kommenttia:

  1. Miten säälittävää laittaa seinälle joku napero-plakaatti?? Ja sitten vielä esittelee sitä blogissaan, joka käsittelee sisustusta...voi luoja!

    VastaaPoista
  2. Älä välitä Taina. Ihana idea tuo pääsiäiskalenteri! Olet aina niin viitseliäs. Mukavaa palmusunnuntain viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati, en välitä.:)
      Olin toivonut, että saisin samoja numerotarroja, joita käytin joulukaletereissa(En saanut niitä edes kuvattua blogiin), oli nimittäin supertyylikkäät, mutta harmikseni niitä tarroja ei enää Sinellissä ollut. Saattaa olla, että tässä pääsiäistouhotuksessa on hieman oma lehmä ojassa, sillä tykkään pääsiäisestä melkein yhtä paljon kuin joulusta!;D

      Poista
  3. Hauska idea :) Olet kyllä viitseliäs kun näitä ihanuuksia keksit. Aurinkoista tasa-arvon päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia!:) Ihana, aurinkoinen päivä oli! Huomenna lisää aurinkoa? Nautitaan!

      Poista
  4. En ymmärrä tuollaisia kommentteja. Tosi kurjaa, että jouduit vastaanottamaan sellaisen :(

    Kivat pääsiäiskalenterit olet tehnyt ja nuo sun puput on kyllä niin ihania kaikki ♥ Tuo Koiskalan Kartano kuullostaa mielenkiintoiselta ja varmasti erittäin tunnelmalliselta paikalta. Siellä olisi kyllä ihana päästä käymään. Kiitos jälleen vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, meitä on niin moneen junaan.:P Mutta tosiaan jollekin toisten blogit tarjoavat oman pahan olon purkamisväylän.

      Kiitos Krisse! Puput olen tehnyt ihan valmiilla Tilda-ohjeilla, ja tykkään itse sekä niiden tekemisestä, että lopputuloksesta.:) Nuo kaikki tekemäni ovat aika isoa mallia...ehkä puoli metriä pituutta jänöllä. Musta on myös kiva kierrättää kankaita, kuten siinä arpomassani oli pupu tehty nojantuolin päällisestä ja vaatetus vanhoista farkuista.

      Jos aikataulut natsaa, niin suosittelen Koiskalan kartanossa kahvittelua todella lämpimästi!

      Poista
  5. Kiva idea tuo kalenteri lapsille, jotka ovat "liian vanhoja" virpomaan. :)

    Jollain on ollut näemmä tylsä perjantai-ilta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, niin mäkin ajattelin!:) Lisäksi tällä kalenterilla on sama vaikutus aamuihin (ainakin kuopuksella) kuin joulukaleterilla.;D

      No joo. Oiskohan sama, jolla puristi panta viimeksi täällä ennen joulua...

      Poista