keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Valon pilkahduksia






Sairaspäivä numero kaksi, ei mainittavaa parannusta olossa. Mutta onpa tänääkin ollut ihana auringonpaiste, jota on saanut ihailla tästä sohvalta. Nappasin aamupäivällä kameralla muutaman kuvan olohuoneen seinän valosta ja varjosta, sekä tietenkin tuosta upeasta magnolian oksasta. Huomenna on varmaan ainakin 10 kukkaa auki! Huomaatteko muuten, että sain tauluongelman ratkaistua? Liimasin kiinnitysklipsien alle palat paksua, kaksipuoleista teippiä, ja johan pysyy taulu oikealla paikalla!




Tänään postilaatikkoon kolahti odotettua postia liittyen tähän postaukseen. Uusinta Kotiblogit -lehteä saa huomenna kaupan hyllystä, ja lehdestä löytyy tällä kertaa jotain hyvin tuttua.;D

Huomiseen!
Taina

p.s: Vielä kaksi päivää aikaa osallistua Annie Sloan Chalk Paint-arvontaan, kipin kapin osallistumaan!!:) 

18 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia!
    Minunkin pitää kyllä saada jostakin tuollainen magnolian oksa.
    Ja tuo lehtihän on pakko ostaa, jos siinä on jotain tuttua ;)
    Paranemista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen!:)Suosittelen kysymään kukkakauppiaalta voisiko tilata noita tukkuun/tukusta. onhan teillä siellä kylillä varmaan kukkakauppa? Mietin, että voisin ryhtyä viettämään magnolia-maanantaita, ja hommata uuden oksan jokaisen viikon alussa ja ennen kuin huomaisikaan, olisi jo kevät!:)
      Itse asiassa siellä on useampikin tuttu samojen kansien välissä.;D

      Poista
  2. Hih, huomasin ihan ensimmäiseksi, että taulut olivat suorassa! Hyvä, kun keksit ongelmaan ratkaisun!
    Paranemisia sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua otti niin paljon päähän joka ikinen päivä, kun taulu repsotti! Poiskaan en voinut ottaa, kun sitten jäi tyhjä paikka.:D
      Kiitos, olen yrittänyt tehdä kaikenlaista parantavaa.<3 Elän toivossa, että viikonlopulla olisin siinä kunnossa, että voi taas liikkua ulkona.:)

      Poista
  3. Täydellinen tuo hurmaava magnolian oksa olohuoneeseen!!
    Taulut ovat todella ihanat ja tulevat upeasti esille tummaa seinää vasten.
    Toipumista!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!:) Kävin juuri kaupasta hakemassa lisää appelsiineja, sitruunoita ja inkivääriä, kahta jälkimmäistä nyt kupissa kuuman veden kera. Kyllä se tästä...Usko on kova.:)

      Tuo on kyllä ihan poikkeuksellisen kaunis oksa, noin paljon nuppuja/kukkia samassa. Kukkakauppias Tiina sanoi heti, kun tulin ovesta, että mulla on sulle jotain.;D Tiesi, mitä tulin kysymään.:)

      Poista
  4. Uuuhlalaa! Nyt pitää käydä ostamassa tuo lehti! Ihana magnolia. Haluaisin meillekin tuollaisen. Toipumista sinulle Taina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati!:) Olen juonut lämmintä ja tankannut vitamiineja toden teolla, elän toivossa, että viikonloppuna olisi jo parempi.:)

      On kuule ollut pitkä kuukausi pitää tätä juttua sisällään. Kun olen iloinen jostain, niin haluaisin kertoa sen tietenkin heti!;D

      Poista
  5. Voi jee! Kotiblogit on saatava! Jännittävää! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin jännittää vielä, vaikka olen nähnyt oman juttuni! Minkälaista palautetta...Iiks!:/ Oli joka tapauksessa todella mukava kokemus.:)

      Poista
  6. Tuo magnolian oksasi on niiiin kaunis, samoin tauluseinä! Uuu, vai huomenna on SE päivä. Täytyykin käydä heti hakemassa Kotiblogit ja tutkia mitä kivaa kaikki tutut ovat keksineet :) Paranemisia sinulle! Täälläkin on ollut tänään ihan huikea auringonpaiste ja voi että miten se piristää. Puhumattakaan siitä, että nukuin pitkästä aikaa koko yön putkeen ilman yhtään kieriskelyhetkeä. Tästä se paraneminen alkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut ihan tulisille hiilillä tässä viime päivinä! Taisin jopa unohtaa miehen huomisen syntymäpäivän tässä jännityksessä ja sairastellessa...Täytyy yllättää jotenkin viikonloppuna.:)
      Voi, sulla on ollut tauti päällä kauan! Ihan hirveitä tauteja liikkeellä. Omat vanhempani sairastivat sikainfluenssaa ennen joulua, ja tuntuu, ettei se ole vieläkään mennyt kunnolla ohi. Oikein paljon tervehtymisajatuksia täältä sinulle Anu.<3

      Poista
  7. Jännittävää! :) Hyvältä näytti sinun osuutesi - muuta en ole omani lisäksi vielä ehtinyt lukemaankaan. Mutta NYT, nyt uppoudun lehden pariin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!:) Minä vain pläräsin vain lehden päällipuolin, joten olen niin täpinöissäni, että keskittyminen ei oikein onnistu. Todella hyvältä näytti sinun juttusi!<3

      Poista
  8. Hei kivaa, pitääkin käydä viikonlopun ruokaostokset lehtihyllyn kautta! :) Ja suloinen magnolia <3 Minä otin viime keväänä omenapuusta muutaman oksan sisälle vaasiin. Se teki ihania kukkia ja pieniä vaaleanvihreitä lehdensilmuja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika!<3
      Omenapuun oksia on mullakin tapana ottaa näihin aikoihin sisälle, ja viime viikonloppuna oli aie tuolta tien varresta käydä nappaamassa pari. Meillä on kyllä omiakin puita, mutta ne ovat nuoria. Tien varteen on jätetty aikoinaan vanhojen pihojen puita ja ne ovat erityisen kauniita käppyräisine muotoineen ja jäkälä(?)peitteineen! Samaa odotusta liittyy omenapuun oksiin kuin näihin magnolioihin. Kukinta molemmissa on lyhyt, mutta huikean kaunis!<3

      Poista
  9. Ihana oksa ja kaunis kuva!
    Tuota Kotiblogit-lehteä ei täältä saa, muuten ostaisin kyllä heti. Oma bloginikin esiteltiin kyseisessä lehdessä vajaa vuosi sitten.
    Mukavaa päivää sairastelusta huolimatta!

    VastaaPoista
  10. Kiitos Kristiina!:) Mulla taitaa olla kaikki Kotiblogi-lehdet tallessa, mutta jotenkin muistinkin heti sun juttusi, kun siitä mainitsit.:) Tykkään, kun tässä lehdessä on monenlaisia koteja laidasta laitaan, ja tokihan sitä mielellään katselee miljoonakoteja, mutta sellaisia ideoita, joita voi toteuttaa pienellä rahalla ja vaivalla, niitä ei yleensä saa miljoonakodeista.;D
    Olo on jo paljon parempi kuin eilen. Elän toivossa, että tauti hellittää otettaan.:)

    VastaaPoista