perjantai 26. helmikuuta 2016

Mitäs kivaa keksitään!






Toivottavasti ette ole ihan kyllästyneitä näihin mun kukkakuviin! Sentään kukkaset kuvissa ovat vaihtuneet.;D Kävin tänään parin ystävän kanssa syömässä työpäivän päälle Lahden Kauppahallissa ja oli ihan pakko tietenkin poiketa siihen viereen Kukka ja Sisustus Neilikkaan, josko niitä magnolianoksia...Kuulema maanataina on, mutta tyhjin käsin en voinut lähteä, kun huomasin syreeninoksat. Pari eukalyptyksen oksaa otin kaveriksi, kun ne tuntuvat nyt olevan NIIN in, eikä mulla (ehkä) ole ollut niitä koskaan.

Se on sitten loma ja yhdeksän ihanaa aamua ilman herätyskelloa! Tällä kertaa koko perhe lomailee, mutta vailla varsinaisia suunnitelmia. Aamulenkit, ulkoilua, ehkä kaivan suksetkin varastosta...yhden kivan kakun haluan kokeilla ja olisi kiva ommella jotain (lähinnä ajattelin ommella arpajaispalkinnon, kuten viime vuonna pääsiäisen alla), niin ja haluaisin viimeinkin käydä kameran kanssa Helsingin Kruunuvuoren huvila-alueella, vaikka en ole ihan varma, kuinka surulliseksi tulisin nähdessäni moisen tuhlauksen. Sen verran juttuja, että yhdeksän päivää menee hujauksessa, eikä aika taida käydä pitkäksi. Jos vielä yhden toiveen saa esittää, niin muutama aurinkoinen päivä ois kiva yllätys.

Mukavaa viikonloppua ja loistolomaa kaikille sellaista viettäville!<3

Taina

22 kommenttia:

  1. Ei kukkiin kyllästy koskaan, tai ainakaan minä.
    Hmmm.. en olekkaan käynyt kyseisessä putiikissa, kuulostaa kivalta paikalta, mutta liikun muutenkin tosi vähän tuossa keskustassa....tällainen puolierakko kun olen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin blogissasi Satu ja huomasin, että löysin sen takaa toisen samanlaisen kukkien kuvaajan!:D Suosittelen joskus piipahtamaan Kukka ja Sisustus Neilikassa, jos liikut tuolla suunnalla, ihanat valikoimat!<3

      Poista
  2. Kauniita kuvia, eikä yhtään kyllästytä! Mukavaa lomaa, nauttikaa ja nukkukaa univelat pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja!<3 On kyllä nautittu jo pari päivää ja yritetään jatkaa samalla rennolla tyylillä loppuun saakka.;D

      Poista
  3. Jaahas, mulla on magnolia kokeilematta ja nyt sitten syreenikin. Täytyy loman (siis neidin loman) aikana käväistä tutkimassa Tampereen kukkakauppojen tarjonta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä! Noista kauniista kukista vaan saa niin paljon iloa ja energiaa...Olen ymmärtänyt, että toimii samalla tavalla sinuunkin.;D

      Poista
  4. Syreenit ovat ihania ja sinun oksasi on todella kaunis :) harmi, että mieheni on kovin allerginen, niin meillä ei sisällä voi olla juuri mitään kukkia... :( Ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oi oi! Tällaiselle kukkahamsterille olisi kauhea paikka, jos ei voisi tuoda tuoreita kukkia juurikaan sisälle.:/ Onko kyse siitepölystä vai tuoksuista? Nämä kukkakaupan syreenioksat ei muuten tuoksu ollenkaan, valitettavasti. En itsekään siedä liian voimakkaita hajuja, ja esim. liljat olen joskus joutunut viemään pihalle, kun tuoksu on niin voimakas. Hyasinteissa on toisinaan sama juttu, perunanarsissia en osta muualle kuin ulos samasta syystä.

      Poista
  5. Kukkakuviin ei voi koskaan kyllästyä <3 Ihanaa lomaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Elina, että on samanhenkisiä ihmisiä siellä toisessa päässä!<3 En taida koskaan kyllästyä ihastelemaan kukkien kauneutta.:) Loistolomaa sinulle!<3

      Poista
  6. Vihdoinkin ehdin kommentoimaan!

    Sun kukkakuvat ovat kyllä olleet ihania. Itse olen niin tietämätön kukka-asioissa, että meillä on tähän aikaan vuodesta vain tulppaaneja. :D Pitäisi rohkeammin kokeilla erilaisia kukkia!

    Oikein hyvää lomaa sinne! Sun lomasuunnitelmat kuulostavat täydellisiltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Veera!<3 Kommentista muistinkin, että täytyisi joku päivä laittaa tuo sivupalkin blogilista ajantasalle. Sinunkin kohdallasi siellä lukee vielä Tipula!:/ Loppuviikosta lupasivat harmautta ja lumisadetta, josko sitten uhraisi muutaman tunnin blogin ylläpitoon.:)

      Poista
  7. E-hei - ei kyllästytä kukkakuviin :) Ihanat ilmat teille lomalaisille tiedossa - aloitus ainakin mitä loistavin - onhan teilläkin?
    Hyvää lomaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tiedän, että sinäkin kuulut tähän samaan kukkatätienkerhoon!;D
      Eilen oli niin ihana auringonpaiste, tänään on vain hieman raoista pilkistellyt, mutta tosi mukavat kaksi päivää tässä on nyt takana. On se niin ihanaa olla lomalla!<3 Kiitos!:)

      Poista
  8. Tänään mietin, että nyt olis kyllä niin täydellinen hiihtolomakeli kuin olla voi. Ei puutu kuin se loma :).
    Ensimmäinen talvi 15 vuoteen, kun ei ole yhtään koulujen hiihtolomaikäistä enää perheessä. Yhyy. Taas yksi asia elämässä, joka jää taakse. Mutta onneks on ne kaikki kivat muistot.

    Ja samalla kun pyörin aurinkoisella pihalla, tajusin, että ens kesä on ensimmäinen, kun meillä ei enää iso kaunis, vanha syreeni kuki. Mies oli leikannut sen tyvestä asti poikki samalla kun leikasi pensasaitaa. Oli kuulemma "tiellä". Voit uskoa, että harmitti, mutta pensaanleikkaaja näytti olevan niin työhönsä kyllästynyt, etten siinä kohtaa uskaltanut kommentoida mitään, koska olisin äkkiä löytänyt itseni leikkurit kädessä ja viimeiset sata metriä olis ollu mun heiniä :D.

    Ihanaa lomaa!! Just tollanen suunnittelematon on ihan parasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ja yhyy! Pystyn kyllä hyvin samaistumaan molempiin juttuihin, jotka mainitsit!:/ Omassa pihassa kasvava syreeni on niin nuori, vasta toissa syksynä istutin. Minusta siinä oli nuppuja keväällä, mutten tiedä kukkivatko vai mitä, kun oltiin kesän alussa siellä Ameriikassa...Mitään kukinnan jälkiäkään en kyllä havainnut, mutta oisinko vaan sitten hourinut ne nuput. Kasvaako syreeni uudelleen, kun sen leikkaa maahan? Mä on tosi aloittelija, niin kuin huomaat.:) Olen yhdessä blogissa nähnyt erityisen kauniin syreenin, olikohan se joku moskovansyreeni...hennon vaaleanpunainen! Sellaisen voisin jonnekin tuonne pihalle ainakin istuttaa. Näitä kukkajuttuja kun kirjoittelee, tulee niin IKÄVÄ alkukesää, sen ihmeellisyyksiä ja vihreyttä. Tiedän, että ymmärrät!<3
      Kiitos, yritään elää hetkessä ja nauttia aikatauluttomuudesta!<3

      Poista
  9. Upeaa lomaa! Tänään oli ainakin hienot auringonpaisteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, sitä samaa sinulle!<3 Ehkä voitais tehdä joku pieni, tunin tai parin retki jonnekin kivaan paikkaan?:)

      Poista
  10. Otanpa retkivinkin itsellekin talteen - en ollut kuullutkaan tuollaisesta paikasta! Mieheni kanssa rakastamme Grand Designs -ohjelmaa ja tuon oman puuverstaan 'pelastusoperaation' myötä olen alkanut nähdä potentiaalia lähestulkoon jokaisessa hylätyssä torpassa ja teollisuushallissa. :) En tiedä siis miten ikinä raaskisin katsella noita hylättyjä huvilaparkoja haluamatta pelastaa niistä jokaikisen!! <3 ...Mies tosin varmasti osaisi toppuutella sopivasti lyömällä realismia kehiin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuleman mukaan purkutyöt alueella saattavat alkaa koska tahansa, joten täytyisi kiirehtiä ennen kuin on liian myöhäistä! Katseltiin miehen kanssa kartasta ja paikka on kolmen kilometrin päässä Helsingin kauppatorista, aika käsittämätöntä...Mulla on tuo sama pelastusajatus koko ajan mielessä liikkuessani. Tuntuu pahalta, että meillä puretaan myös sitä vanhinta rakennuskantaa ja hävitetään perintöä.:(

      Poista