torstai 18. helmikuuta 2016

Keväinen keittiö ja kattaus - lehdessä!








Yksi sisustusintoilijan haave toteutui, kun pääsin mukaan uusimpaan, tänään ilmestyneeseen, Kotiblogit -lehteen. Juttua varten otin kuvat kuukausi sitten. Postaukseen valitsin lähinnä sellaisia kuvia, joita lehdessä ei ole. Onneksi sattui aurinkoinen pakkasviikonloppu parahiksi, oli helppoa eläytyä keväiseen tunnelmaan, kun muutenkin oli pää pilvissä ja varpaat ilmassa siitä ilosta, että minut ja pieni blogini oli huomattu!





Hieno kokemus päästä kuvaamaan ja kirjoittamaan lehteen! Enkä voi kieltää, että olisi ollut ihan helppoa ja yksinkertaista. Lehden teemat annettiin etukäteen ja juttu piti saada sen ympärille rakennettua. Jutun piti myös mahtua tiettyyn sanamäärään, mikä tuotti ehkä eniten vaikeuksia minulle. Kun kirjoitan blogia, lähtee kirjoittaminen ihan eri näkökulmasta. En voi olettaa, että lehden lukijat olisivat koskaan käyneet blogissani, joten kirjoittaessa piti miettiä ilmaisua huomattavan paljon tarkemmin. Teille lukijoille kirjoitan tätä kuin vanhoille ystäville, koska osa teistä on sitä jo muutenkin, osa blogin kautta ystäviksi ja tutuiksi tulleita.:)




 

Itselläni on kaikki tähän mennessä ilmestyneet Kotiblogit -lehdet tallessa, sillä vaikka lehti ei varmastikaan ole hienoin sisustuslehti Suomessa, ovat siitä löytyvät kodit aitoja ja inspiroivia, usein kekseliäästi sisustettuja. Kauniin sisustuksen toki saa rahalla (kellä sitä on), mutta itse innostun sellaisista (sisustus)ideoista, joiden toteuttamiseen ei vaadita suurta rahasummaa. Ajattelen, että kodin siivoaminen ja tuoreet kukat maljakossa ovat se yksinkertaisin keino luoda viihtyisyyttä kotiin. Sitten voi ottaa sisustuslehden kouraan ja haaveilla ja suunnitella, miten kodista saisi vielä toimivamman ja viihtyisämmän pienellä rahalla, omin käsin.





Kiitos Anu, kun vinkkasit blogistani! Kiitos Sisustus Chillin Annelle ja Villiviinin Eijalle, kun autoitte keväisen tunnelman luomisessa!<3

Muistathan, että Annie Sloan Chalk Paint-arvonta on vielä tämän torstain ja huomisen perjantain avoinna! Tuolla litran purkilla, joka on palkintona, voi maalata esim. yhden seinän tai useamman huonekalun. Keväistä ilmettä kotiin, jos vaikka sellaisesta haaveilet!:)

Jalat maassa, pää pilvissä
Taina

26 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Marie!:)Tykkään noita kattauksia värkkäillä.:)

      Poista
  2. Upeita, ammattimaisia kuvia! Tuskin maltan odottaa, että saan lehden tutkittavaksi. Hienoa, että haaveesi toteutui. Torstaiterveisin Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Tuija!<3 Ehkä nyt ei ihan ammattimaisia..:) Mukavia lukuhetkiä! Toivottavasti täyttää odotukset, ihan alkaa jännittää uudelleen!

      Poista
    2. Hieno kokonaisuus: kauniit kuvat ja sujuva teksti. Bonanzat ovat saaneet loistavan uuden elämän. Anoppilassakohan tuollaiset oli ruskeana. Sinä saat näkemään ne aivan erilaisina. Taina, olet taitava! Kiitos hyvistä vinkeistä! Lahti -retki kuuluu kesään. Terveisin Tuija

      Poista
    3. Kiitos Tuija♡ Kauniisti sanottu.♡
      Kun tulet tännepäin, niin silloin viimeistään treffataan! :)

      Poista
  3. Kauniita kuvia! Ja hieno kattaus! Ostin tuon lehden tänään. Jossain vaiheessa täytyy syventyä lehden lukemiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari!:) Tässä alkaa tosiaan jännittämään, että vastaako sisältö odotuksia. Onneksi en ole siitä ihan yksin vastuussa.;D Mukavia lukuhetkiä!:)

      Poista
  4. En yhtään ihmettele että olet päässyt tuohon lehteen mukaan - näitä kuviasi on aina yhtä ilo katsella ja postauksiasi lukea! :)
    Hienoa Taina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Pia!<3 Olipa kauniisti ja kannustavasti sanottu!:)

      Poista
  5. Lehti napattu kaupan hyllyltä, nyt vain odotan iltaa ja lasten nukkumaanmenoa! Sitten voikin ottaa hyvän asennon sohvalla ja lukea koko lehden läpi, laatuaikaa! :)

    Kauniit kuvat, teillä on viihtyisän näköinen koti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika!<3 Toivottavasti lehdessä on paljon sellaista, mistä tykkäät!:) Ihan todella jännittää, miltä sisältö vaikuttaa muista...

      Poista
  6. Kauniit kuvat olet ottanut kauniista kodistasi. Totta on, mitä sanot, että rahalla kyllä saa upean kodin ja voi vaikka käyttää ammattiapuakin sisustuksen suunnitteluun, mutta paljon mielenkiintoisempi on sellainen koti, jota on sisustettu kekseliäisyydellä ja vaivannäöllä. Onnittelut vielä lehteen pääsystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina!:) Kyllähän mullakin on niitä kalliita haaveita, mutta joskus näkee hengettömiä koteja, joista puuttuu lämpö ja kerroksellisuus. Koti on kuitenkin ennen kaikkea siellä asuvia ihmisiä varten, elämistä varten.:)

      Poista
  7. Juuri sain lehden käsiini ja olipas mahtista löytää sieltä myös teidän koti <3
    Meillä on ollut jännä päivä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai sinäkin sait omat kappaleesi postissa? Mulle tuli ne jo eilen, mutta sähän asutkin siellä kaukana.;D Jännittävää tämä on tosiaan ollut, ja nyt mä sitten jännitän, että millaista palautetta tulee, kun lehti on luettu.:D

      Poista
  8. Ihana keväinen keittiö ❤️ Itsekin pähkäillyt mitä kivaa keväistä keittiöön keksisikään ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin Elina pähkäilysi.:) Yritin miettiäkin, mutta en mitään helppoa ainakaan keksinyt. Eli kimppu kukkia ja siivous. Siinä mun neuvo.;)

      Poista
  9. Kauniit kuvat - kaunis keittiö! <3 Ihana tuollainen hieman erilainen valokuvausprojekti!
    Osaatko muuten sanoa, mikä tuo ihana repalereunainen kukka on...? en ole ennen moista nähnyt, mutta noita tahtoisin myös omaan pöytään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu, taidat tarkoittaa rimpureunaista tulppaania.:) Ainakin Villiviinissä on niitä useinkin, samoin papukaijatulppaaneita. Kun poikkeat Lahteen, kannattaa piipahtaa Villähteellä.:) Ja kiitos! :)

      Poista
  10. Mun ehdoton lempparikuva on toi, missä on basilikat puntarissa. Ihana <3. Haluaisin just tollasen "viherkeittiön", mutta meillä se on talon pimeällä puolella, joten ei riitä aurinko ennenkuin ihan kesällä.

    Ja se mitä kirjoitat siivotusta kodista ja tuoreista kukista maljakossa, on munkin mielestä ne ehdottomasti parhaat "sisustusvinkit". Yksinkertaista, liki ilmaista ja aina yhtä ihanaa.

    (Mua vähän ton lehden periaate harmittaa. Siis se, että bloggaajat tekee kaiken työn, mutta lehti saa rahat. Se ei ole mun mielestä ihan oikein. Myös muutaman sisustuskirjan kanssa on sama juttu. Mun mielestä pitäis palkita myös sisällöntuottajat. Mutta nää on näitä mun periaatteita :). Joka tapauksessa kiva, että teidän kotoisa koti on mukana)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka!:)

      Juu, ymmärrän sun pointtisi.:) Mä ajattelin sen niin, että he saavat jutun ilmaiseksi, minä saan blogilleni näkyvyyttä, joka tietenkin on rahanarvoista.:) Ehkä joku lukija löytää blogiini jutun perusteella. En kyllä edes haaveile mistään suuremmista lukijaluvuista. Olen iloinen kaikista lukijoistani, eikä ketään heistä voi pitää itsestäänselvänä, lukijat täytyy saada tulemaan jatkossakin, jos ei halua yksikseen höpistä.;D Toisinaan tulee sellainen olo, epäilys, vaikka tiedän, että on ihan turhaa vertailla itseään muihin bloggaajiin ja omaa blogia muihin blogeihin.:D Tuliko ihan sekava vuodatus?;)

      Poista
  11. Annukan ^^kanssa samoilla ajatuksilla :D

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Vastauksen löydät yltä.;) Ihanaa viikonloppua sinulle!<3

      Poista
  12. Juttu oli hyvä. Eilen nappasin kaupasta mukaan ja kas siellä oli ihan tuttu blogi! Hieno kirjoitus! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja!<3 Jännää puuhaa.:)
      Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista