perjantai 10. lokakuuta 2014

Perjantai, päivistä parhain




Onneksi on perjantait! Tämä perjantai ei tullut hetkeäkään liian aikaisin, sillä voimat on vielä vähissä tämän ärsyttävän taudin jäljiltä. Toiveissa leppoisa viikonloppu ja palautuneet voimavarat, jotta vielä ensi viikon jaksaa pakertaa. Sitten olisikin viikon loma, että mä odotan jo!:)







Sain tällä viikolla paketin Living&Roomilta. En mitenkään voinut vastustaa noiden sulkakuvioiden(kaan) kutsua. Sopivat hyvin harmaaraidallisten Tine K-päällisten kaveriksi syksyn harmaa-mustalla kaudella. Kiitos Annukka näistä ja niistä muista!:) 




Callunat lasilyhdyn ympärillä ovat olleet jo melkein kolme viikkoa, eivätkä ne edes varise, vaikka kynttilöitä on polteltu. Ihmeen kestävä kukka-askartelu. Kuvat nappasin aiemmin tällä viikolla, kun aurinko paistoi kauniisti. Tänään onkin ollut vaihteeksi sateista ja sumuista, vaikkakin aika lämmintä.

Nyt mä aion avata viinipullon ja valmistaudun Vain Elämää-tuokioon ihan omassa rauhassa, sillä samaan aikaan tulee Pelicansin peli, joka jostain syystä kiinnostaa miesväkeä Vain Elämää enemmän.;)

Ihanaa perjantaita ja kivaa viikonloppua!

Taina

 

6 kommenttia:

  1. Ihanat tyynyliinat ja upea kukka-asetelma! Oikein kivaa viikonloppua Taina!

    VastaaPoista
  2. Upeasti sopivat callunoiden ja kynttilän väri noihin tyynyihisi. Kaunista! En yhtään ihmettele, ettet pystynyt vastustamaan sulan kutsua :) Voimaannuttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! Jos ei tuosta Vain Elämää-jaksosta saa kummasti voimia, niin mistä sitten?;))

      Poista
  3. Oo miten kauniilta ne näyttää "livenä" <3.

    Kiitos kun laitoit kuvat ja ihanaa viikonloppua sulle <3
    Mulle iski eilen kriisi, kun katsoin Vain elämää ja totesin, että vaikka viime vuonna just rakastuin Cheekkiin, niin nyt olen tainnut rakastua Elastiseen... Ja ehkä myös Samuliin <3. Huoh. Kolmen miehen loukossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule, eihän tuo kolmen miehen loukku kuulosta ollenkaan pahalle. Mutta jos vielä lisäät tuohon listaan Vesku Loirin, niin sitten mäkin alan olla huolissani.;)
      Arvaapa, tekiskö mieli tilata noita sulkia muissakin väreissä!:) Aivan ihanat!

      Poista