keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Sisustus Chill´in pop up


Sain Sisustus Chill´in Annelta sähköpostia, jossa hän kertoi pitävänsä jälleen tämän loppuviikon (17.-20.7.) pop up-myyntiä Erstan kartanon väentuvilla. Lupasin hänelle, että laitan vinkkiä teille lukijoillekin blogin kautta. Muutama viikko sitten postasin edellisestä pop upista täällä.



Tämäkään ei ole maksettu mainos, vaan lähtee ihan omasta halustani tehdä näin mm. siksi, että arvostan ihmisiä, jotka näinä taloudellisesti epävakaina aikoina työllistävät itsensä ja jaksavat ryhtyä yrittäjiksi. Toivon onnea ja menestystä yrityksen pyörittämiseen. Toinen syy on ihan vaan ne kaikki ihanuudet, joita Anne myy, ja joista minä tykkään.:) Enkä muuten tiedä muuta paikkaa, mistä juuri näitä saisi täällä Lahden seudulla. Sisustus Chill toimii muuten verkossa, että kyllä näitä voi tilata kauempana asuvatkin.:)





Anne kertoi, että hänellä on mukanaan uutuuksia Nikolas Vahélta ja House Doctorilta. Varmaan jotain tosi tylsiä.;)) Mulla onkin oliiviöljy juuri sopivasti loppumassa, joten Vahén oliiviöljy ja luultavasti jotain raidallista on päätymässä meille kotiin...:)




Sisustus Chill pop up Erstan kartanolla

to 11-17
pe 10-16
la 10-15
su 12-16



Taina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti